Zhdukni aknet me terapinë e kripës!

Zhdukni aknet me terapinë e kripës!Sipas studiuesve të mjekësisë shpesh njoftoheshit për rreziqet ndaj përdorimit të sasisë së tepërt të kripës.

Megjithatë sipas raportimeve të fundit dicka e tillë po del të jetë tejet efikase në disa raste.

Kripa tashmë po rekomandohet si një kurë për astmën dhe alergjitë e poashtu edhe në rritjen e sistemit imunitar, rritjen e energjisë për atletizëm dhe në shtimin e shkëlqimit të lëkurës tuaj.

Sipas bashkëthemeluesit të shoqatës së terapisë nga kripa, Ulle Pukk, thuhet që kripa ka efekte të pabesueshme shërimi duke shtuar se është antivirale, antimikrobiale dhe antifungale, përcjellë Klan Kosova.

Ndërkohë patjetër që vetitë nga kripa vlenë të theksohen ngase ajo thith papastërtitë nga trupi juaj dhe ndihmon lirimin e mukusit, ku me anë të kollitjes mudn të nxirrni jasht toksinat.

Tashmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka filluar të përdoret edhe holoterapia, dhoma të mbushura këto me sasi të lartë të kripës e që nuk ka asnjë efekt anësor dhe mund të iu referohen problemeve të ndryshme shëndetësore.

Goldberg, një eksperte e shëndetësisë, thotë se kripa ofron alternativë më të shpejtë për t’i bërë lëkurës eksfoliant, duke i dhënë cilësi antibakteriale, përcjellë Klan Kosova.

Këto efekte pozitive kuruese më së shumti janë vërejtur tek ekzema si dhe aknet në fytyre duke forcuar kështu funksionin e lëkurës për shërim.