Zgjidhja e përhershme, më e mirë se depilimi

dipilimiNjë nga armiqtë më të mëdhenj të fermave janë pikërisht qimet e padëshiruara në trupin e tyre.

Receta që do t’jua sjellim në vijim do të ofrojë një ndihmë të madhe në këtë drejtim. Piqni në furrë lëvozhgat e arrës, më pas i thani, i bluani dhe e shndërroni në pluhur, transmeton gazeta Kosova Sot.

Në pluhurin e fituar shtoni pak ujë dhe e përzieni, derisa të bashkohet në një masë dhe e lini që të qëndrojë për së paku pesëmbëdhjetë orë. Masën e aplikoni pikërisht në ato vende që ku dëshironi të hiqni qimet dhe e lini të veprojë për së paku tridhjetë minuta. Më pas vetëm e shpëlani. Këtë mënyrë e përsëritni së paku tre herë në javë, derisa të fitoni rezultatet që i keni dëshiruar.