Zgjidh njërin nga vellot, dhe zbulo çfarë martese do të kesh

Zgjidh njërin nga vellot, dhe zbulo çfarë martese do të keshKëto fustane kishin përzgjedhur disa yje të njohura me ç’rast edhe dihet shumë për martesën e tyre.Koncentrohuni në foto duke zgjedhur fustanin, dhe më poshtë lexoni rezultatet.

1.Vello e mbretëreshës Victoria: Një përrallë e keqe !
Image
Keni zgjedhur kombinimin e gabuar! Mbretëresha britanike ishte e martuar me me princin Albert, me ç’rast Brenda 17 viteve martesë I kishin sjellur në jetë 9 fëmijë. Por nga shtatzënitë e shpeshta të saj, Albert filloi edhe t’ia merrte punën, por edhe fuqinë. Edhe pse në të gjitha magazinat e mundshme ata figuronin të buzëqeshur, që nga vdekja e Albertit, Victoria është veshur vetëm në të zeza. Pra, shija juaj tregon se jo të gjitha martesat kanë një fund të lumtur.

2.Katie Holmes (E pavarur)Zgjidh njërin nga vellot, dhe zbulo çfarë martese do të kesh

Katie ka qenë një fëmijë i artë hollivudian, me ç’rast u martua me Tom Cruise. Jeta e tyre dukej shumë e lumtur deri sa doli në pahe vërteta. Ata kishin sjellur në jetë vajzën e tyre Suri, por Tom kishte bërë shumë marrëzira duke lënë anash familjen. Shija juaj tregon se pavarësisht ndodhive, jeni një person i fortë dhe modern, me ç’rast shpejt e gjeni rrugdaljen.

Kate Moss (E pavarur dhe e fuqishme)Zgjidh njërin nga vellot, dhe zbulo çfarë martese do të kesh

 

Kate Moss është një grua shumë e bukur por që kishte ngritur duart nga fati i dashurisë. Thuhet që ajo e ka kërkuar aq shumë burrin e saj, e që e ka gjetur në internet. Tashmë ajo ka një martesë të lumtur me rokerin Jamie Hins. Shija juaj tregon që ndonjëherë edhe pas të gjitha dështimeve të mundshme ju do ta gjeni lumturinë marramendëse.

Ke zgjedhur vellon e Princezës Diana. (Më mirë mos u marto fare…)Zgjidh njërin nga vellot, dhe zbulo çfarë martese do të kesh

Diana ka qenë mbretëresha më e njohur dhe njeriu më human por që ajo gjë nuk I ka sjellur fare dobi. Ishte e martuar me princin britanik Charles, por që ishte thellësisht e palumtur.Zgjidh njërin nga vellot, dhe zbulo çfarë martese do të kesh

Ajo kishte pasur një martesë aq të hidhur duke përjetuar edhe tradhëtinë nga bashkëshorti I saj, dhe humbi jetën larg familjes dhe fëmijëve, e që edhe sot e kësaj dite nga fatkeqsitë që iu ndodhin atyre, mendohet se ka të bëjë me ndonjë mallkim familjarë. Zgjedhja juaj tregon se edhe pse keni një shpirt të madh, shpesh duhet ta matni mirësinë ende pa e bërë.