Zgjedhje thonjtë me ndriçim metalik

Për këtë verë duhet të keni thonj të shkurtër me ngjyra pastele. E rëndësishme të kenë ndriçim metalik.

Një pjesë shumë e rëndësishme për estetikën e femrës, që i kushtohet shumë vëmendje, janë edhe thonjtë. Pavarësisht nga ajo se a do të zgjidhni ngjyrë roze, kafe, kremi apo tirkize, është e rëndësishme të kenë ndriçim metalik.

Kurse që të mos ju mërziten këto ngjyra, është e rëndësishme t’i kombinoni që të jeni unik dhe interesant. /telegrafi/