Zbuloni aftësinë tuaj seksuale

Që seksi të jetë i mirë duhet të jetë i përfytyruar dhe jo monoton dhe i mërzitshëm. Seksi i mirë fillon me paralojë me puthje, dhe mbaron me-lojë post, për shkak se ajo i jep atij vetëm prezantimin e drejtë dhe përfundim.

Prej nga në përgjithësi mund të ta dini nëse në seks jeni të mirë apo jo? Kemi zgjedhur disa tregues të mundshëm, të cilat mund t’ju ndihmojnë të merrni përgjigjen e dëshiruar

Që seksi të jetë i mirë duhet të jetë i përfytyruar dhe jo monoton dhe i mërzitshëm. Seksi i mirë fillon me paralojë me puthje, dhe mbaron me-lojë post, për shkak se ajo i jep atij vetëm prezantimin e drejtë dhe përfundim.

Në të njëjtën kohë, megjithatë, nuk është domosdoshmërisht që paraloja gjithmonë të jetë seks . Paraloja mund të jetë vetëm një shikim joshës ose duke prekur trupin në vendet të duhura.

Kur shfaqet orgazmi, ende nuk është fundi i seksit. Post-loja përfshin përkëdhelje, puthje të buta dhe komplimentet e përmendura më herët. Shenjë e mirë që ju jeni të mirë në seks është që partneri juaj gjatë seksit të jetë i zëshëm.

Në mënyrë që ai të nxjerr pëshpëritje të thellë dhe të egër e kënaqësi, që t’ju tregojë se ju jeni më të mirë në botë. Seksi heshtur është memec si një film i mërzitshëm, ku në mesin e aktorëve kryesorë nuk ka kurrfarë kimie.

Edhe pse shkon, gjithmon kthehet përsëri

Shenjë e mirë që ju jeni një dashnor i mirë ose dashnore e mirë jeni është në qoftë se partneri juaj kthehet përsëri në shtratin tuaj dhe ju nuk mund t’ju ngop. Kur ju vetëm me pak iniciativën tuaj në të, zgjoni nevojën kafsharake për trupin tuaj, kjo sigurisht që është provë që në sesk ju e keni çmendur. Vetëm dashnorët e mirë partnerin e vet mund ta sigurojnë që për sesk janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë në mënyrë që marrëdhëniet të fillojnë t’I kufizojnë me varësisë.

Joegosit

Dashnorët më të mirë në shtrat, anjëherë nuk janë egoist, por gati më shumë për atë për kujdeset për nevojat e partnerit të vet. Kjo do të thotë se shumë mire i njeh dëshirat e tij për tia përmbushur fantazitë e tij, dhe kanë njohuri të trupit të tij në gisht të vogël. Pra, të dinë saktësisht se ku janë ato pika që partneri të egërsohet seksualish. Dashnorët e mirë janë sundimtarët e zonave erotike, dhe gjuhës së tyre, goja dhe duart gjithmonë e dinë rrugën për kënaqësitë më të thellë të tyre.

Burrat për shembull, duhet të jenë të vetëdijshëm se disa grave ndonjëherë ju duhet më shumë kohë për të ngrohur dhe se ata mund të vijnë më shpesh se sa veten e tyre. Pse kështu do të pushoni në vetëm një orgazmë? Dhe çdo grua padyshim e ka të qartë se masa e vërtetë për ta kënaqur një mashkull,është epshndjellësia.

Eksperimentim

Një dashnor i mire apo dashnore e mirë, kurrë nuk qëndron në një rutinë monotone seksuale, por është gjithmonë e gatshme të provojë gjëra të reja dhe për të mbajtur jetën seksuale dhe pasionin. Me një jetë të pasur seksuale, në të cilën ajo gjithmonë ndodh diçka e re dhe ku paraqitja e disa të papritur e rastit, partneri nuk do të mund të ankohen për monotoni.

Seksi oral nuk duhet të jetë i mërzitshëm lëpirja nuk duhet të jetë pa ndjenja, dhe seksi le të jetë me zë të lartë, pozita ndryshim seksual, të ndjehen të dush sexy, bëni surpriza me veshje të brendshme erotike, përdorni ndihmëse seksuale, mos bëni marrëdhënie seksuale vetëm në krevat në shtëpi, përzieni ushqim në seks, luani role të ndryshme, një puthje ngadalë, herë të tjera të papërpunuara dhe të përafërta gjatë seksit flisni fjalë të ndyta, dhe assesi mos caktoni afate. Seksi juaj le të jetë lojë.