Zbulohet se si ndikon në organizëm çokollata e bardhë

Nuk do ta besonit, por çokollata e bardhë ndikon në masë të madhe në shëndetin e njeriut. Është vërtetuar se nëse çokollatës së bardhë i shtohen përbërës të ndryshëm shtesë, shtojnë diversitetin e saj, trasmeton gazeta Kosova Sot

Edhe pse sot mendojnë se çokollata e bardhë në fakt nuk është çokollatë, shkaku i përbërësve të saj, anën e saj pozitive askush nuk mundet ta fshehë.

Vetëm 8 gramë çokollatë e bardhë në vete përmban kalcium, që ndihmon në ruajtjen e shëndetit të zemrës, muskujve dhe sistemit nervor.

Ndihmon në parandalimin e alergjive dhe depresionin.