Zbulohet arsyeja e vërtetë pse femrat aktrojnë orgazëm

Shumë femra vështirë arrijnë të kenë orgazëm, ndërsa më shpesh arsyet janë stresi, lodhja, por edhe frika nga tradhtia. Rezultati i gjithë kësaj është shpesh kulmi i arritur i aktruar dhe nuk na habitin si 80 për qind e femrave, nga dëshira për ta kënaqur partnerin e saj aktrojnë orgazëm

Hulumtimi i zbatuar ka vërtetuar se shumica e femrave, saktë 80 për qind të paktën një here në jetë ka aktruar orgazëm, ndërsa arsyet më të shpeshta që I kanë përmendur është dëshira për ta kënaqur partnerin e tyre të shkaktuar nga frikë nga mashtrimi

Femrat të cilat atë e kanë konfirmuar, kanë pranuar dhe se dyshojnë në besnikërinë e partnerit të tyre dhe me këtë mendojnë se me ndihmë të aktrimit të orgazmit do të mbajnë partnerin dhe do t’ia kthejnë mendimet nga dëshira eventuale për ‘mosbesnikëri’.