Zbukurimi i tavolines se ciftit ne diten e dasmes

Tavolina e ciftit ne diten e dasmes duhet te kete nje dekor te bukur dhe gjallerues, kompozimet me lule jane klasike te dekorit, mund te gjeni nje pafundesi me aplikime mbi kete teme, mbase duke personalizuar cdo tavoline etj./ikub/