Winter Glam

Ne dimer, kemi shume nevoje per te qene glamour.

Takat e larta shtojne kete doze, vecanerisht kur shihin sygjerimet prej kadife apo kamoshi, printime, prej stofi apo pelhura ekzotike.

Do te mahniteni nga skema e ngjyrave qe nis me ato neutrale, e zeze, kafe dhe gri, e pastaj nje cirk ngjyrash te ndritshme qershi, gelqere, e kuqe dhe e verdhe, me silueta te strukturuara me kende te pjerreta, maje te mprehte, lidhese kyc apo harqe metalike./ikub/