Westwood, këpucë me super taka

Sfilata pariziene Viviene Westwood është një homazh për mbretëreshën Elisabeta II, në jubileun e mbretërimit të saj.

Këpucë të parezistueshme, zeppe super të larta, me figura vëretë të pazakonta të cilat mund të mbahen edhe kur i jep bicikletës, cizme të larta deri te gjuri dhe modele më pak të ulta të cilat shkëlqejnë nën drita.