Vuani nga kapsllëku dhe ju është fryrë barku? Ja zgjidhja kineze në më pak se një minutë

Vuani nga kapsllëku dhe ju është fryrë barku? Ja zgjidhja kineze në më pak se një minutëKinezët e kanë përdorur këtë teknikë masazhi për shekuj me radhë.

Teknika është shumë e thjeshtë, dhe nëse keni probleme me kapsllëkun, keni gazra apo ju është fryrë barku, ajo do t’ju ndihmojë në më pak se një minutë.

Duhet vetëm të gjeni vendin e duhur. Bashkoni dy gishtat tregues nën kërthizë dhe shtypeni lehtë në formë masazhimi për një minutë. Kjo teknikë do t’ju ndihmojë me tretjen e ushqimit, nëse keni gazra apo bark të fryrë.

Teknika mund të kryhet në dy mënyra: duke e shtërnguar pjesën poshtë kërthizës me dy gishtat tregues, ose thjesht shtypeni atë me pëllëmbën e dorës. Shtypeni këtë pikë në një minutë dhe merrni frymë thellë./Shëndet+/