Vetullat duhet të jenë të bukura dhe të rregullta

vetullat-duhet-t-euml-jen-euml-t-euml-bukura-dhe-t-euml-rregullta_hdVetullat e formësuara, fytyrës suaj i sjellin ndryshim të madh. Ato të japin karakter dhe shprehin personalitet.

Linja e pastër, pa qime të tepruara në vende të padëshirueshme, i japin pamjen e duhur fytyrës suaj. Nëse dëshiron të jesh në modë, objektivi për këtë stinë është t’i bësh të duken të rritura në mënyrë që të vizatojnë në hark natyral.

Pasi ta keni gjetur formën e dëshiruar, është fare lehtë për të mbushni linjën e vetullave. Për mbushjen, përdorni një laps ose hije.

Për plotësimin (mbushjen) e vetullave më së miri është që ta përdorni lapsin, apo hijen kozmetike ngjyrë gështenjë, e kurrsesi të zezë, sepse nuk duket natyrshëm.