Me vetëm një përbërës eliminoni qimet e padëshiruara nga zonat intime!

Me vetëm një përbërës eliminoni qimet e padëshiruara nga zonat intime!Kjo është mënyra e thjeshtë dhe e shpejtë që të eliminoni qimet e padëshiruara, madje vetëm me sodë buke.

Provoni njëherë dhe përgjithmonë do t’i harroni qimet e padëshiruara, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

– 200 mililitra ujë,
– 1 lugë sodë buke.

Përgatitja:

Qiteni ujin në enë dhe vendoseni në zjarr që të vlojë. Pasi të vlojë hiqeni nga zjarri.

Qitni në ujë sodë buke dhe përzieni mirë të dy përbërësit.

Udhëzim:

Merrni një shkopth për pastrim të veshëve dhe qiteni në recetën e shkrirë. Kulloni dhe ngjitni në zonë me ndihmën e shiritit ngjitës (flaster).

Lëreni të veprojë tërë natën dhe hiqeni në mëngjes.

Lajeni lëkurën mirë me ujë të pastër, pastaj qitni krem hidratues. Përsëriteni këtë 2 deri 3 herë në javë.

Pas përafërsisht 3 trajtimeve do të shihni që qimet e padëshiruara gradualisht do të fillojnë të zhduke