Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syve

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syveNgjyrat e rrobave që ju duhet në varësi të ngjyrës së syve tuaj.

Të gjithë e dimë se ngjyra e flokëve, ngjyra e lëkurës dhe teknikat e grimit luajnë një rol në nxjerrjen në pah të ngjyrës së syve, por duket se një element I rëndësishëm në shkëlqimin e syve tuaj lidhet edhe me ngjyrat e rrobave që ju vishni.

Nëqoftëse keni sy ngjyrë të kaltër, të gjelbër të çelur, lajthi apo kafe të errët ja, lexoni udhëzuesin e ngjyrave bazë për të theksuar ngjyrën e syve tuaj.

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syve

Sytë e kaltër
Ngjyrat që ju shkojnë më shumë: ngjyrat klasike neutrale, të gjitha tonalitet e rozës, e kaltër e errët, e gjelbër e çelët.

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syveGjatë ditës: Ngjyrën nude ose gri e errët
Për mbrëmjet: Ngjyrën rozë/vjollcë

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syveSytë e gjelbër
Ngjyrat që ju shkojnë më shumë: vjollcë, e gjelbër e errët, koral, e verdhë e zbehtë.

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syve

Gjatë ditës: Koral
Për mbrëmjet: Ngjyrën e myshkut

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syveSytë lajthi
Ngjyrat që ju shkojnë më shumë: ngjyrat neutral të errëta, portokalli, livande, vishnje.

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syveGjatë ditës: Livandë
Për mbrëmjet: Ngjyrën e hirtë

Veshjet që nxjerrin në pah ngjyrën e syveSytë kafe
Ngjyrat që ju shkojnë më shumë: e gjelbër, kaki, rozë e ëmbël, e kaltër e ndezur, ari.

Për të përditshëm: E kaltër e errët
Për mbrëmjet: Rozë të ëmbël