Veshje per festa

Shume e indikuar per mbremje festash, e arta mund te perdoret edhe gjate dites, nje zyre dhe ne kohen e lire, sikurse dhe per aperitiv, per mbremje dhe per party.

Gjate Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri, por edhe para dhe pas, sepse moda e ketij dimri e ka bere nje passepartout te vertet./ikub/