Versace, koleksioni për meshkuj Pranverë 2014

versace-koleksioni-p-euml-r-meshkuj-pranver-euml-2014_hdNuk janë aspak nostalgjik, por kësaj here kanë vendosur të rikthejnë të kaluarën e tyre.

Linja e re e “Versace” për meshkuj sapo është hedhur në treg. Si çdo vit, “Versace” edhe këtë herë ka publikuar katalogun e Pranverës 2014.

Kësaj here modeli Edward Wilding ka reklamuar veshjet e “Versace” për meshkuj duke nxjerrë në pah neutralitetin dhe detajet. Ky koleksion vjen si rezultat i mbledhjes së të gjitha koleksioneve të viteve të kaluara e të veshjeve më të bujshme.

Këtë pranverë sipas Versace, djemtë duhet t’ju kushtojnë rëndësi çdo detaji. Duhet të zgjedhin materiale pëlhure dhe plot ngjyra.