Vazhdimisht ju dalin puçrra në fytyrë? Urgjentisht pushoni t’i bëni këto gjëra!

pucrrafytyreNuk mjafton vetëm të dëshironi të keni fytyrë të pastër, duhet patjetër të bëni diçka lidhur me këtë çështje. Ose të pushoni të punoni.

Duhet patjetër të pranoni që edhe vetëm një puçërr është e mjaftueshme t’ju prishë humorin, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, shumica e akneve shfaqen pikërisht për shkak të gabimit tuaj, përkatësisht për shkak se lini pas dore kujdesin e fytyrës, apo e trajtoni lëkurën në mënyrën krejtësisht të gabuar.

Puçrrat janë gjëja më e urryer në fytyrën tuaj.
Mirëpo, nëse vazhdimisht ju shfaqen vetëm në faqe, atëherë duhet ta keni të qartë që në këtë pjesë me diçka e irritoni lëkurën.

Kjo “diçka” më shpesh bëhet me celular.
Në të vërtetë, celularët janë objektet më të ndotura të cilat i përdorni.
Hulumtimet kanë treguar që në ta gjenden më shumë shtresa bakteresh sesa në guacën e WC-së.
Nëse mendoni mirë sa shpesh e përdorni celularin do ta keni të qartë përse faqet tuaja janë bërë me vrima.

Ekzistojnë shumë mënyra që ta zgjidhni këtë problem.
Më e rekomandueshmja është të përdorni kufje pa tela (bluetooth) dhe rregullisht të pastroni celularin tuaj me fasoleta antibakteriale.