Vajza me Sindromën Down modele e fustaneve të nuseve

Vajza me Sindromën Down modele e fustaneve të nuseve Modelja Madeline Stuart është me Sindromën Down, dhe u bë e njohur duke ecur për New York Fashion Week.

Së fundmi ,19 vjeçarja ka realizuar një fotosesion duke reklamuar fustanet e nusërisë.

Më poshtë mund ta shikoni fotosesionin e modelës me Sindromë Down.

Vajza me Sindromën Down modele e fustaneve të nuseve

vVajza me Sindromën Down modele e fustaneve të nuseve

Vajza me Sindromën Down modele e fustaneve të nuseve

Vajza me Sindromën Down modele e fustaneve të nuseve