Vajza, ky është trendi më i ri i sandaleve për këtë verë

Pranvera e 2017 pritet të jetë përplot befasi për ditët e nxehta që do të vijnë tutje.

Por koleksionet më të reja çdo ditëe e më shumë po mahnitin të gjitha adhurueset e ditëve me diell, përcjellë Klan Kosova.

Prandaj trendi më i ri i ditëve të nxehta për 2017 pritet të jenë dhe sandalet me diamante dhe gurë të ndryshëm të çmuar.

Llojshmëri të tilla do të mund të hasni në çdo kund në hapësirat ku ka diell. Pritet që ky brend i ri të vie shpejt edhe në Kosovë, përcjellë Klan Kosova.