Vajza harrojini tangat, ja ku vjen një tendencë e re për verën (foto+18)

Vajza harrojini tangat, ja ku vjen një tendencë e re për verën (foto+18)Disa çmenduri thuhet se zgjasin pak.Por ky model mbathjesh për femra po reziston dhe po kthehet në trend.

Tani që vera po troket, harrojini tangat.

Quhen C-String dhe janë më shumë si një shirit që vendoset në zonën intime.

Edhe yje të njohur po i përdorin, ndërsa në forume ka shumë debat.

Disa thonë se nuk janë të rehatshme, ndërsa meshkujve u pëlqen t’ua dhurojnë femrave të tyre.

Vajza harrojini tangat, ja ku vjen një tendencë e re për verën (foto+18)

 

Vajza harrojini tangat, ja ku vjen një tendencë e re për verën (foto+18)