Vaji i livandes,qetësues natyral i lëkurës!

Vaji I livandes falë aftësisë së tij kryen procesin e pastrimit dhe qetëson lëkuren.

Është një nga produktet më të përdorura në botën e estetikës dhe një prej vajrave thelbësorë që mund të aplikohet i vetëm,por edhe i holluar me vajra të tjerë bimorë.