Vaji i ullirit për volum dhe shkëlqim të flokëve

Vaji i ullirit i ushqen flokët. Mjafton ta aplikoni në flokët tuaj, ta lini në qetësi nga disa orë për disa ditë dhe do të shihni rezultatin….

Të gjithë ne dëshirojmë që të kemi flokë të gjatë, me shkëlqim dhe të bukur. Ju mund ta keni flokun e tillë për vetëm 9 ditë…

Merreni një enë dhe në të shtoni pak vaj ulliri me masë që të mbulojë të gjithë flokun tuaj. Pasi të arrijë një temperaturë mesatare, atëherë e largoni nga ena dhe me të i lyeni flokët. Këtë masë e mbani për disa orë në kokë. Më efikase është që masa të mbahet në kokë për më shumë orë. Pastaj i shpërlani mirë e mirë që mos të mbetet vaji në kokë.

Kjo procedurë vazhdon për 9 ditë dhe ju menjëherë do të shini ndryshimin, duke qenë floku juaj, vërtet më ndryshe. /Telegrafi/