Vaji i ullirit për flokë te dëmtuar

Vaji i ullirit është i dobishëm për tere organizmin dhe pos qe e përdorim për te përgatitur ushqime atë mund ta përdorim edhe për qëllime kozmetike.

Vaji i ullirit i ushqen flokët. Është në veçanti i dobishëm për flokë të yndyrshme me zbokth. Një herë në javë aplikoni vajin e ullirit në flokë për 30 minuta dhe më pas mbuloni flokët me peshqir të ngrohtë para se ti pastrosh me shampo.

Në këtë mënyrë do ti riparoni ndarjet në fund të flokut dhe flokët do të shkëlqejnë më shumë se kurrë. Vaji gjithashtu është shumë i mirë në trajtimin e flokëve të thara, flokë te dëmtuar dhe të egërsuar.

Thjeshtë vë një pikë vaj ulliri në shuplake të dorës, fërko duart dhe më pas lëmo fundin e flokëve tua për ti hequr qafe fundet e egërsuara të flokut.