Vaj ulliri dhe lëng limoni për tretje të përsosur

Vaj ulliri dhe lëng limoni për tretje të përsosurA e keni ditur se kombinimi i vajit të ullirit dhe lëngut të limonit ndihmon organizmin në pastrimin prej helmeve? Prandaj, filloni ta praktikoni që sot, e rezultatet e para do t’i vëreni që pas një muajit.

Përzieni një lugë vaj ulliri dhe lëngun e limonit dhe e pini këtë mini-koktej në lukth të thatë. Pas kësaj, kënaquni në shujtën e zakonshme.

Përzierja e vajit të ullirit dhe lëngut limonit ndihmon në punën e sistemit tretës, largon kapsllëkun dhe të gjitha problemet tretëse. Pos kësaj, kështu do ta përmirësoni edhe shëndetin në përgjithësi dhe do të keni më shumë energji.