Vaj per floke te thate

Flokeve te thate do ti duhej kure efikase dhe e cila zgjate. Vaji i arganit eshte produkti me i mire natyral dhe kozmetik nder trajtimet per floket e thate dhe te ashper.

Te mirat e vajit te Arganit ne floket e thate

Vaji i Arganit eshte nje kur natyrale per floke te thate dhe sherben per ti riparuar qe ne brendesi me nje rezultat butesie, shkelqimi dhe hidratimi. VAji i Arganit, ne fakr, fal permbajtjes se larte te vitamines E dhe te beta-karrotenit mbron floket nga shume agresor, duke kontribuar ne mirembajtjen e fibres se flokeve dhe duke larguar demet qe mund te shkaktohen nga rezet UV.

Si te perdorim vajin e Arganit mbi floke

Kur behet fjale per vaj ne floke, frika jone eshte ajo e yndyres mbi floke. Vaji i Arganit eshte pikerisht yndyre por formula e saj kozmetike e ben ate shume thithese nga floku i thate, ashti si dhe nga floke i yndyrshem. Ne fakt ky vaj mund te perdoret ne menyra te ndryshme: si mbrojtes antiage, per stilim, si dhe demtimit te flokeve te lyer. Menyra me e mire per te perdorur vajin e Arganit eshte ajo duke e perhapur ne floke te paster dhe te njome me nje kreher, vaji thithet dhe floket fitojne volum dhe shkelqim. Maska per floke me vaj Argan eshte maska me e shendetshme per floke te thate./iku/