Ushqimi për personat me lëkurë te thate

Hani ushqim te shëndetshëm me shume peme, perime, drithëra dhe arra.Hudhra dhe vezët ndihmojnë ne dukjen e re te lëkurës.

Pemët e verdha dhe portokalli janë shume te dobishme, pasi qe janë te pasura me vitamine A dhe antioksidante.

Sidomos karota është shume e mire për lëkurë.Evitoni ushqimet e përpunuara.

Mos pini pije te gazuara dhe me sheqer.Evitoni duhani dhe alkoolin.