Ushqimet e lira që reduktojnë oreksin

Humbja e shëndetshme në peshë nuk do të thotë se aty duhet të përfshihet edhe uria.

Nëse dëshironi të eliminoni kilogramët e tepërt ose shtresat e yndyrës, atëherë ushqimi nuk duhet të jetë armiku, por aleati juaj.

Kërkoni në pjesën e pemëve dhe perimeve në vetëshërbimin tuaj lokal dhe do të befasoheni se si ndryshimet e vogla në ushqim ndikojnë në zvogëlimin e ndjenjës së urisë dhe e shpejtojnë metabolizmin.

Më poshtë është lista e ushqimeve të tilla:

Speci djegës
Cimet
Çaji i gjelbër
Vezët
Limoni
Uji
Hudhra