Universi i mineraleve tek Chanel

Mbas detit te thelle ,gjate sezonit te kaluar , Karl Lagerfeld na con ne zemer te botes minerale. Ne mes shume tufa kristalesh ,qe dilnin nga toka, koleksioni i ri i Chanel mund te zbulohet.

Ai ka luajtur me ngjyrat e gureve te cmuar, ne vecanti me ametist, si ato qe zburkurojne qerpiket e manikinave.

Krijuesi thote se ai ishte I frymezuar nga kubizmi cek , ne fillimet e shekullit, dhe formes gjeometrike te kristaleve per te rikrijuar veshjet. Rezultati eshte nje koleksion pak si i erret ne fillim ose e zeza ben kontrast me ngjyren gri.

Me pas I le hapesire ngjyrave te cmuara. Si gjithmone Karl Lagerfeld arrin te rikrijoj koleksione , prej kaq shume vitesh qe vazhdon te jete ne krye te Chanel.