Tri ngjyrat që do të dominojnë këtë sezon

Tri ngjyrat që do të dominojnë këtë sezonMuajt e dimrit te shumica janë rezervuar për nuancat e errëta dhe për “eksperimente” të sigurta

Dorën në zemër, gjatë muajve të dimrit, kur vet ambienti është i zymtë, është logjike që njerëzit të visheshin me ngjyra të zjarrta, me dizajnë mbresëlënës dhe me ngjyra të gëzuara. Sido që të jetë, për këtë sezon të dimrit, në radar të modës janë tri ngjyra paksa të papritura, të cilat nuk i kemi bartur gjatë sezoneve të kaluara. E hirta zakonisht quhet ngjyra më e keqe, prandaj shumë njerëz i ikin asaj, trasmeton gazeta Kosova Sot

Por, këtë sezon, ajo do të jetë njëra ndër ngjyrat më të popullarizuara. Ajo duket për mrekulli në rrobat klasike, e nëse e kombinoni me ngjyrën e kaltër, atëherë do ta fitoni një stajling me të vërtetë elegant. Në anën tjetër, e gjelbra definitivisht është njëra ndër ngjyrat më pak të popullarizuara, prandaj rrallë shohim rroba me këtë ngjyrë. Por, gjatë këtij sezoni edhe ajo do t’i ketë pesë minutat e saj, si edhe e verdha e ndezur, apo nuanca edhe më e popullarizuar – ajo e mustardës.