Tri kombinime verore të Ivanka Trumpit

Kudo që shfaqet, Ivanka Trump (35) rrëmben interesimin me bukurinë e vet, karizmin dhe stilin prej dame.

“Vajza e parë” më e fuqishme e Amerikës është përkrahja më e madhe dhe dora e djathtë e babait të saj, Donald Trump, në punët afariste dhe hapat e tij politikë, transmeton Telegrafi.

Ndjenja e saj për modën është pothuajse e pagabueshme, edhe pse stili i saj është klasik dhe i matur, megjithatë ekzistojnë momente kur Ivanka bën përjashtim.

Kombinimi më i ri veror për punë, të cilin e ka zgjedhur Ivanka, të lë pa frymë.

Duket që nuk gabon kur zgjedh prerjen, modelin dhe ngjyrën – sipas trupit të saj.

Ivanka me veshjet e saj ka konfirmuar edhe atë faktin e njohur mirë që këpucët klasike me ngjyrën e lëkurës janë një ndër modelet më praktike të këpucëve të cilat një femër mund t’i posedojë.

Me to më së lehti kombinohen cilido fund, fustan apo pantallona.