Trendi i thonjve: Loja me tela

Eun Cen Parc, themeluese e sallonit të manikyrit “Unistella salon” dhe inspiruese e manikyrit shokues me topat “pompons”, të quajtur “xhamat e thyer” dhe kristaleve të mëdha ka krijuar një manikyr absolut mahnitës. Kjo është shpikja më e re në artin e thonjve.

Me tela prej ari Parc me shkathtësi krijon skulptura me dizajne “3D” në thonj. Ajo krijon aksesorë nga telat në thonj fytyrë abstrakte në njeriut në fytyrë apo pllakat e zgjatura të thonjve. Secili manikyr është unik dhe shumë praktik, sepse zbukurimi nga teli mbulohet me llak të tejdukshëm për thonj. Trendi i ri ka fituar nofkën “Manikyri i së ardhmes”.

Eun Cen Parc ka thënë se në fakt, shpikja e saj, është aluzion në artin e reklamave ndriçuese: “Kur njerëzit krijojnë reklama ndriçuese, përdorin korniza nga telat. Kam menduar se do të ishte shumë “cool”, nëse njerëzit përdorin një manikyr si ky. Ky manikyr ndoshta kujton në unaza, por se është shumë më interesant. Me tela zbukurues përmes pincetës krijon format më të ndryshme thekson krijuesja. Krejt në fund, në formën e fituar nga teli aplikoni xhel transparent, i cili forcon telin në thua.