Trendi i grimit për vitin 2016

Trendi i grimit për vitin 2016Ja se çfarë duhet të dini për trendin e grimit për këtë vit:

Sytë

Sytë e rrethuar me të errët do të jenë “in” në pranverë ndërsa një stiliste tjetër mendon se sytë neutrale vetëm me maskara do të jenë fokusi kryesor. Sidoqoftë, një stiliste tjetër thotë diçka tjetër, se peneli gjelbër-kaltër dhe sytë smokey pastel janë gjëja e vitit 2016.

Mollëzat

Sa i përket konturimit, besohet se do të fokusohemi më tepër në aplikime të buta dhe të tejdukshme që kanë efekt më pak tetral dhe më tepër të besueshëm. Në anën tjetër disa besojnë se konturimi do të jetë jashtë loje, ndërsa sugjerohet të shkoni me bronximin e lehtë të mollëzave.

Buzët

Të përshtaten me fytyrën e freskët, buzët duhet të jenë në tone të zbehta. Buzët me pamje natyrale dhe që shkëlqejnë do të jenë gjithashtu në trend ndërsa për ata që dëshirojnë ngjyrë në buzë, buzët në të kuqe të hapur janë përsëri në trend.