Trendi i flokëve për sezonin vjeshtë-dimër

Trendi i flokëve për sezonin vjeshtë-dimër Gjatë ditëve të para të vjeshtës dhe të dimrit mendohuni për stilin dhe ngjyrën që është në trend.

Një ndryshim do të ishte i mirëseardhur për fillim vitin e ri, duke hapur kështu mundësi për të tjera mundësi, transmeton emisioni “Sot” në KTV.

Nëse doni të jeni njëri prej atyre që doni të jeni në hap me modën, duhet të guxoni që të eksperimentoni me ngjyrat.