Trendi i grimit për verën 2017!

Ditët përplot temperaturë janë duke na pritur.

Por, ahengjet dhe ndejat në përditshmëri s’do kenë të dalur për të mos zemëruar shoqërinë!

Ndërsa si një vajzë e llastuar gjithsesi që do doni të dukeni mahnitshëm sikur dhe të jetë hera e vetme që do të dilni të argëtoheni, përcjellë Klan Kosova.

Pikërisht ndoshta aty mund të ju ndez ndonjë shkëndijë dhe gjithçka të ndryshojë jetën tuaj!

Megjithatë, për të lehtësuar dhe më shumë punën tuaj, për të larguar stresin se si të dukeni sa më bukur, përdorues të Pinterest, kanë zgjedhur disa fotografi që juve do ju duhen për modele grimi!

Patjetër që duhet t’i praktikoni të tillat në fytyrën tuaj, gjithsesi që do të shkëlqeni.

Është trendi më i bukur i verës 2017!