Trendet e fundit të ngjyrave për flokë

Harrojini ngjyrat e mërzitshme dhe të zymtë të flokëve, pasi këtë sezon, flokët modern janë shumëdimensional dhe voluminoz.

Nëse ju gjithmonë keni prirje për të eksperimentuar, vjeshtë dhe dimri janë periudha e duhur dhe në qoftë se këtë e keni bërë ashtu siç duhet, ndoshta, ky është momenti i duhur për ndryshimin e pamjes suaj.