Trende për manikyr – pranverë-verë

Nëse jeni adhuruese e rregullimit të thonjve tuaj dhe i ndiqni trendet në këtë fushë, për pranverë-verë 2011 ekspertët sugjerojnë.

– Ngjyrat pastel.
– Thonj laramanë, më të shkurtër dhe pa cirkona ose ndriçime.
– Ngjyra të errëta – blu e errët, kafe në kombinim me ngjyrë krem.
– Ngjyra pastel me modele të zgjedhura pa shtesa.
– Ngjyrat përshtaten edhe me trendet në modë, përkatësisht ngjyra pastele me forma gjeometrike.
– Stil “gjysmëhënë” ose thonj dy ngjyrëshe me një nuancë të errët dhe një të çelur që është treguar në fotografitë.
– E bardha, krem dhe ngjyra blu gjithashtu janë aktuale, nëse dëshironi dukje më të thjeshtë dhe elegante.

Domethënë, harrojini thonjtë e gjatë, është koha për më të shkurta. Nëse nuk ju pëlqejnë këto propozime dhe nëse vizitoni kozmetikën, kërkoni t’ju bëjnë si disa nga shembujt nga Mnogu Stil, që mund t’i gjeni këtu ose në galerinë që jua përgatitëm.