Trend i parezistueshëm buzëkuqi “Berry”

Trend i parezistueshëm buzëkuqi “Berry”Instagrami dhe damat e famshme na kanë ndihmuar të mësojmë cila ngjyrë e buzëve këtë sezon është e duhura!

Mbase nuk është sezoni i pemës kokërrore (manaferrë), mirëpo nuanca të errëta në buzë do të jenë të praktikueshme gjatë muajve të vjeshtës dhe të dimrit! – transmeton Telegrafi.

Nëse jeni të gatshme për këtë trend të guximshëm, keni në dispozicion një sërë nuancash të mrekullueshme – nga mjedër ngjyrë të kuqe-rozë, dredhëz ngjyrë të zjarrtë deri te manaferrë ngjyrë të errët vjollcë.

Tashmë keni buzëkuqin e kuq, ndërkaq dëshironi nuancë më të errët?

Qiteni në shuplakë dhe shtoni pak laps të zi për sy.

Kjo është mënyra më e thjeshtë që të arrini të keni nuancën ideale të buzëkuqit për këtë trend!

Ja si bëhet kjo dhe si e bartin damat e famshme:

buzkuqi