Tortat më të vecanta

Ne fakt ti shohesh keshtu me shume se torta ngjajne me vepra arti: me ngjyra te punuara me teknika mbreslenese te cilat krijojne atmosfere te vecante.

Ne galerine tone do te shikoni nje seleksionim te tortave me te bukura sipas revistes “Brides”, nje pike e forte stili dhe elegance.

Tortat më të vecanta