Torta perfekte per dasmen tuaj

Torta e dasmes eshte shume e rendesishme sepse do te jete protagonistja e banketit te embelsirave.

Torta e dasmes eshte shume e rendesishme sepse do te jete protagonistja e banketit te embelsirave, dhe sepse gjate ndarjes, duhet te jete ne plan te pare.

Sigurisht, ashtu sikese e dini ekzistojne tipe te ndryshme tortash, per tu orientuar ne kete panorame nuk eshte shume e thjeshte.

Fillimisht, kini kujdes qe torta te jete e kombinuar me stilin e dasmes, do te shkonte shume mire nje torte me fryta nese keni vendosur per nje ceremoni stil “country”, ndersa per nje ceremoni me elegante zgjidhni “Wedding cake” klasiken amerikane. Kjo e fundit eshte me e preferuar kete periudhe. /ikub/