Thonj me dekorime për pranverë/verë

thonj-me-dekorime-p-euml-r-pranver-euml-ver-euml_2_hdNgjyrat tendence për 2014 për sa i përket Dior dhe Chanel Vernis, janë ngjyrat e ëmbla, pastel te nuancës rozë dhe bojëqielli. Por, propozimet nuk mbarojnë këtu…

Në fakt, nuk duhet të harroni dhe ngjyrën e vitit Radian Orchid, një ngjyrë vjollcë e cila konfirmohet perfekte për sezonin, veçanërisht nëse synohet për një aplikim në të gjithë thoin.

Pas mbrojtjes së duarve për te gjithë vitin, vjen sezoni i ngrohtë dhe është momenti për të luajtur me manikyrët më ‘cool’, për te krijuar art.

Është shumë e rëndësishme t’i jepni thonjve një formë harmonie për duart tuaja. Thonjtë duhet të limohen në mënyrë precize, sidomos para aplikimit të manikyrit.

Nëse jeni të zonjat mos nguroni të realizoni dekore në thonj. Lulet, pikat dhe vijat janë must në pranverë krahas figurave gjeometrike. Për të përfunduar, LIving propozon edhe një ‘french’ manikyr i thjeshtë mund të shkojë mirë, sidomos nëse interpretohet me ngjyra kontrasti apo me maja gjeometrike, e rëndësishme është të tregoni shpirtin e sezonit të ri!