Tendencë dhe (koka të cmendura) në pasarelë

Nëse nuk arrin të tërheqësh vëmendjen me veshjet mund ta bësh me modelin e flokëve.

Këtë gjë ka bërë stilistja Oleksiy Zalevskiy, në show-n e saj, në Javën e modës në Kiev, ku modelet janë shfaqur me modele ektravagante të flokëve të shoqëruar me veshje trasparente në disa pika strategjike të fustaneve të tyre.