Tendenca e re e thonjëve Marble nails

Marble nails quhet tendenca e re e thonjëve.

Tendencat e preferuara të këtij sezoni kërkojnë nga ju që të eksperimentoni me teknika dhe modele të reja. Një nga ato është marble nail, ose e thënë ndryshe, thonjtë me model mermeri.

Ky model i thonjve bëhet duke përzierë tri nuanca për të arritur rezultatin e duhur, ngjyra e bardhë, e zezë dhe gri janë ato që duhen.

Shikoni më poshtë disa foto nga trendi më i ri thonjëve.