Tendenca e këtij sezoni ngjyra e kuqe

Tendenca e këtij sezoni sjell kodin e kuq, të veshurit nga koka tek këmbët me ngjyrën e zjarrit, një mënyrë gati klasike për të qenë në qendër të vëmendjes me çdo kusht.

Gjithçka e kuqe, stilistët më mirë sygjerojnë veshje, këpucë dhe aksesorë për femra rebele dhe pasionante, prandaj dhe kjo ngjyrë lidhet fort me pasionin.

Zgjidhni veshjet e duhura për të marrë gjithë vëmendjen që doni, padyshim shumë sharm dhe elegancë.