Tendenca e këpucëve për këtë sezon

Tendenca e këpucëve për këtë sezonKëpucët me taka të zeza janë kryesore në gardërobën e çdo femre. Ato janë pjesë e bukurisë femërore por edhe domosdoshmëri në radhët e aksesorit të kombinimit. Ngjyrat dhe format ia përshtasim eventit, mbrëmjes, atmosferës, por edhe gjendjes.

Stilet e këtyre këpucëve janë të kombinueshme me çdo lloj veshje, me fustanet e darkës e deri tek pantallonat xhinse për një paraqitje “casual”.

Por janë disa lloje të tjera këpucësh klasike dhe më femërore, ato me një lidhje në pjesën e përparme, të cilat duan zgjedhjen e duhur klasike të kombinimit të veshjes.

Tendenca e këpucëve për këtë sezon

Modelet në fokus nuk janë vetëm për femrat që pëlqejnë këpucët me taka, por edhe për ato që preferojnë të sheshtat.

Stina ndryshoi e bashkë me të ndryshon edhe tendenca e zgjedhjes së këpucëve të sezonit.

Tendenca e këpucëve për këtë sezon

 

Tendenca e këpucëve për këtë sezon

 

Tendenca e këpucëve për këtë sezon