Tendenca e festave dhe dimrit 2016

Luksoze, magnetike, magjepsëse. Ngjyra e artë do t’ju ndriçojë si asnjë ngjyrë tjetër, e nëse keni frikë mos gaboni apo e teproni, mos u shqetësoni !

Gold është ngjyra e festës e për më tepër e dimrit 2016. Nga fundet e shkurtra, pantallonat elegante e deri tek palltot vezulluese asgjë nuk do t’ju duhet më shumë në një mbrëmje festive.

Fotogaleria e mëposhtme përmbledh të gjitha veshjet për një look të gëzueshëm.