Teknika e re e zbardhjes së dhëmbëve në shtëpi


Vaji i arrës së kokosit është një antioksidant i fuqishëm Lani dhëmbët me vaj kokosi kjo është teknika më e re dhe më e thjeshtë për zbardhjen e dhëmbëve.

Kjo teknikë ishte sekret i indianëve të lashtë dhe është bërë kohëve të fundit shumë popullore.

Vaji i arrës së kokosit është një antioksidant i fuqishëm, duke mbrojtur organizmin nga radikalet e lira, të cilat shkaktojnë plakje dhe degradim të organizmit në përgjithësi.