Te zgjedhim fustanin e nuses

Eshte nder momentet me te veshtire gjate pergatitjeve te dasmes eshte sigurisht zgjedhja e fustanit te nuses.

Shume shpesh enderrat dhe deshirat duhet te pershtaten me stilin qe ne kete menyre pamja juaj te jete ne harmoni te plote me karakterin tuaj, dhe jo e kunderta.

Jo te gjithe fustanet, ne fakt, jane te njejte dhe disa pjese te trupit tone qe duhen pasur parasysh per te mos prishur rezultatin final, pasi ate dite do te jene ne qender te vemendjes te se gjithve.

Cilado qofte forma e fustanit te zgjedhur e rendesishme eshte qe te nxjerre ne pah format e nuses. Nuk jane vetem format te cilat duhen llogaritur me kujdes por edhe zgjedhja e fustanit duke llogaritur gjatesine eshte e rendesishme./ikub/