Te zgjedhim buqeten e nuses

Nese mendoni qe te zgjidhni buqeten e diten tuaj te dasmes eshte e thjeshte dhe se mjafton te ndjekesh shijet e tua, gaboheni. Nese deshironi te ndiqni disa detaje per te gjetur menyren qe cdo gje te jete erfekte, duhet te dini qe edhe buqeta duhet zgjedhur ne baze te fustanit tuaj.

Ashtu sic e dini ekzistojne shume variante te buqetes se nuses, me forma dhe dimensione te ndryshme dhe nuk eshte e thene qe ajo qe ju pelqen ju kombinohet mire me fustanin e nuses qe keni zgjedhur.

Keshtu qe eshte mire qe te merrni nje foto te fustanit tuaj dhe te vendosni per lulet dhe per formen e buqetes tuaj.

Mfustane shume romantike, me mire synoni per nje buqete me forme jo gjeometrike. Rruge te lire edhe buqetave ne forme ujevare, por vetem me fustane minimal./ikub/