Te behemi si nje kukull Barbie

Nje modele ka bere nje eksperiment, se cilat do ishin pjeset e trupit qe duhet te nderhyndte ne menyre kirurgjikale per tu bere si nje barbie?

Cfare duhet te bejme per ti ngjare nje Barbie? Katie Halchischick, nje modele e shkelqyer me nje trup te bukur, ka vendosur te eksperimentoje ne trupin e saj, se cdo te thote te transformohesh ne nje barbie girl te vertet. ‘

Do te mendonim se distanca mes kukulles se njohur dhe modeles me trup perfekt do te ishte e minimale, por pikerisht ketu eksperimenti i Katie behet interesant. Katie Halchischick, ka lene qe trupi i saj te ridizenjohej struktura e barbiet per te treguar sesi nje femer qe ne pamje te pare duket perfekte, ne te vertet eshte vite drite larg nga plastike perfekte.

Mes nderhyrjeve te shumta ne te cilat Katie duhet ti nenshtrohej per tu transformuar ne nje kukell Barbie nuk perjashtohen lifting i ballit, limimi i nofullave, rinoplastika, reduktimi i moellezave, etj, dhe kjo vetem per te perfeksionuar gjysmen e siperm te trupit.

Modelja kerkon te tregoje, se kirurgjia plastike eshte gjithmone ne progres? problemi, thote modelja, eshte pikerisht shoqeria, duke u nisur nga struktura si shkolla, tentojne te injorojne veshtiresite e adoleshenteve te cilat e shohin veten te shendosh dhe te shemtuar te cilat jane te gathme te bejne shume operacione palstike vetem sepse shoqeriae kerkon bukurine qe nuk e dime se cila mund te perkufizohet.