Take dhe këpucë të ulëta nga “Dior”

Për sot ju përgatitëm një galeri të bukur prej këpucëve – të larta dhe të ulëta nga “Dior” për pranverë-verë 2011. Në fakt, këtu ka dy koleksione të vendosura në një.

Do të vëreni një pjesë nga koleksioni është e pasur me ngjyra, ajo është koleksioni për “modë të lartë” e krijuar nga tani “famëkeqi” Galiano. Ndërsa në pjesa e dytë e galerisë i paraqet këpucët që gjenden për shitje për popullatën e përgjithshme.

Megjithatë, këto këpucë do t’ua marrin frymën si nga pamja e tyre ashtu edhe nga dizjani.

Prandaj, përgatituni mirë që ta shikoni galerinë dhe me siguri nëse nuk mundemi t’i veshim mund të ëndërrojmë për to. Është më lirë gjithsesi, apo jo?